tirsdag den 14. maj 2013

Syg, sy og GiveAway

Jeg har fået en virus på stemmebåndet og går rundt og lyder som en forkølet søløve. Det er anstrengende at tale, hvilket ikke harmonerer med at skulle undervise, så jeg er sygemeldt et par dage.
Der er ikke så meget energi at gøre med, men jeg har da fået syet lidt.

Min nye overlocker er ganske enkelt fantastisk. Hvordan jeg har kunne leve uden er næsten ikke til at forstå.

Hvor er det bare rart, at jeg nu kan starte og færdiggøre et projekt når jeg har lyst. Før klippede jeg stoffet hjemmefra, overlockede når jeg var på sykursus en gang om ugen, og syede færdig hjemme.
Det er så skønt at kunne klare det hele fra tanke til færdigt produkt på én gang. 

I går aftes syede jeg to nederdele. Begge efter dette mønster, som helt klart er et af mine favoritter. Jeg er i gang med et par nederdele mere bla. en i dette fine retrostof. 


GiveAway:

Der er godt nok meget stof i sådan et dynebetræk, så der er rigeligt at dele ud af. Læg en besked herunder eller send mig en mail, hvis du er interesseret i en meter. De første tre vil kvit og frit modtage et stykke stof. 


5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din nye maskine. Nej...den er nemlig ikke til at undvære. Det er dejligt, at kunne lave hele sy-processen hjemme. Hvis jeg er heldig at være blandt de tre første vil jeg da gerne ha´fingerne i et stykke af det fine retro stof. Jeg er nemlig igang med at sy sove-ænder til Lones blogtræf.

  Kh Mette

  mette1530@gmail.com

  SvarSlet
 2. Ja er det ikke fedt med saadan en overlocker??? Jeg er saaaaaaaa glad for min. Laekre nederdele du har faaet lavet og skoent med saadan et bredt ribbaelte i taljen. Laekkert stof, det ville ynde sig i min "samling".

  SvarSlet
 3. hvor er du heldig - sådan en overlocker ville jeg godt nok også gerne have fingrene i, men de er lidt pebrede for en SU ;) hvis jeg er en af de tre heldige ville det da være perfekt til en sommernederdel til en af pigerne :)

  SvarSlet
 4. Ihhhhh håber jeg kan nå at være med det ville jeg så gerne eje. Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 5. Dejligt I ville være med i min lille spontane GiveAway.
  Jeg sender et stykke stof til alle fire. Send mig en mail (irenelarsen.mail@gmail.com)så skal jeg sørge for at få stoffet afsted til jer.

  Kh. Irene

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...