lørdag den 12. november 2011

Jul i november?

Jeg er normalt fortaler for, at juleriet hører til i december og ikke før, men man har jo heldigvis et standpunkt til man tager et nyt. Må indrømme, at jeg er blevet grebet lidt af den begyndende julestemning, der spreder sig i Blogland. Det er rigtig hyggeligt at følge med i forberedelserne til diverse julemarkeder, julegaver og hjemmegjort julepynt. Ja der er gang i virkelig meget juleri rundt omkring på de forskellige blogs, ikke mindst de mange hyggelige Give Aways der også er begyndt at handle om julen.
Så hvis du mangler lidt inspiration, eller bare har brug for hjælp til at komme i den rette julestemning, kan jeg klart anbefale en tur rundt i Jule Blogland.

Og hvis ret skal være ret kan jeg heller ikke sige mig fri for at være begyndt på juleforberedelserne, for som det fremgår af dette indlæg, har jeg allerede brugt en aften i kamp med gavepapir og tape.

Det er nu ret hyggeligt alt det julehalløj, så jo jul i november er egentlig fint med mig.
Arhhh, okay det er måske alligevel lige tidligt nok...


3 kommentarer:

 1. Jeg kan også mærke julen snige sig ind allerede nu. Men de første juleforberedelser og juletanker er jo egentlig de, som er de bedste. Så hvorfor ikke bare tage forskud på glæderne.

  Jeg huske også godt ramaskriget, da 24 dages pakkekalenderen blev skåret ned til adventskalender. Nu er de ved at være så gamle, at de snart skal overbevises om, at disse også skal afskaffes.

  SvarSlet
 2. Jule gør jeg ikke endnu, men om bare 14 dage er julekasserne også kommet ned fra loftet her , det er rigtig man blir lidt i julehumør når man ser hvor flittige alle eller mange bloggere er allerede ...

  SvarSlet
 3. Hei Irene!!

  Takk for dine gode ord inne hos meg,,,

  Nyt ny uke;)

  Klem Linda;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...