søndag den 13. marts 2011

Influenza, sten og nålepuder...

Det er i store træk de sidste dages begivenheder her i huset.

Jeg har modtaget min lækre gevinst fra Jane, og jeg er super glad for de fine sten. Fik dog en anelse dårlig samvittighed over at have valgt stenene, da jeg mærkede hvor tung pakken var, for det har selvfølgelig kostet en mindre formue i porto at sende. Men fine det er de, se selv...


Der var også et af Janes flotte nye postkort med, men det fik jeg desværre ikke taget et billede af.
Hvis du vil se kortene og flere af hendes lækre ting, kan du finde vej til herlighederne her.

Jeg har ligget underdrejet af influenza de sidste par dage. Øv...
Har sovet rigtig meget og har ved hjælp af Panodil kunne holde mig oppe et par timer ad gangen. Der har ikke været overskud til de store armbevægelser, men lidt hækleri er det da blevet til.
Jeg har flere gange set nogle små søde nålepuder, men det var før jeg lærte at hækle, så jeg måtte nøjes med at kigge billeder. I går så jeg dem så igen her hos Marolle, og fandt en beskrivelse af fremgangsmåden her.
Med lidt hjemmegjorte justeringer og plads til forbedringer er det foreløbig blevet til tre styks.


Første forsøg

Andet forsøg, som blev lidt bedre

Tredje og sidste nålepude, som rent formmæssigt blev den bedste

Hvad jeg skal bruge alle de nålepuder til, har jeg ingen anelse om. Men det har været hyggeligt at lave dem, og jeg synes de er rigtig fine, så jeg skal da ikke udelukke, at der kommer flere til.

Rigtig god søndag til jer alle sammen!
4 kommentarer:

 1. Hey Irene!
  Godt at stenene kom hele frem, og tusind tak for de søde ord. Du skal bestemt ikke skamme dig over at have valgt stenene - det var jo mig, der sagde at man kunne vælge hvad man ville, og jeg er bare SÅ glad for at du fik lige hvad du ville have! :-)
  Rigtig god bedring!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring til dig søde Irene:)
  Stort knus fra mig

  SvarSlet
 3. Hej Irene. Tak for de søde ord på min blog... ja det var dejligt at være flittig i haven, og terrassen nyder jeg vældig meget og glæder mig til stauderne kommer op og prgolaen skal bygges....åhh hvor er jeg spændt på klatreroserne.

  Hvor er det nogle flotte sten Jane har hæklet! Wow.
  Og så kunne jeg da godt fortælle dig hvad de fine nålepuder skal bruges til! ;) Det er da din kommende give away. Jeg synes de er smukke, og kan ingen fejl se ved hverken det første eller andet forsøg. JEG ville elske at vinde en af dem!! ;)

  Klem.

  SvarSlet
 4. Jane; Tak, og endnu engang tak for de fine sten, som ligger på mit bord og skaber godt humør.

  Jette; Tak for dine altid søde beskeder. Du er skøn og jeg sætter stor pris på at have dig i mit liv :o)

  Rikke; Tak for din søde besked, og tak for den gode idé til næste Give Away. Går i tænkeboks og så tror jeg da sagtens der kan findes en lille nålepude i næste gavepulje.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...