torsdag den 17. marts 2011

Det store smil...

Ligger desværre lidt langt væk for tiden...

Jeg er bekymret for fremtiden og frustreret over min situation som den er lige nu. Jeg har smerter, har svært ved at overskue ting og har så irriterende let til tårer hele tiden. Øv noget l...!
I dag fik jeg dog handlet på det og tog kontakt til en psykolog i Scleroseforeningen. Jeg skal derind på mandag, og håber det vil hjælpe, at få vendt situationen med en professionel.

Heldigvis kommer min postmand ofte med opmuntrende pakker, og i dag var ingen undtagelse.

Hos Mette har jeg købt to skønne nøgleringe, som allerede er taget i brug.
Den lilla er simpelthen bare for lækker - for det første fordi den er lilla, og for det andet fordi det er en rigtig solid nøglesnor, som passer perfekt til arbejde. Den gule elsker jeg, fordi den har en skøn farve, som jeg kan se når jeg roder rundt efter mine nøgler, der på forunderlig vis altid ligger i bunden af tasken.
Tak for den hurtige ekspedition Mette, jeg er meget glad for dem begge to.Den anden pakke var tapetprøver herfra, som jeg glæder mig til at bruge i en lille sættekasse, som netop er blevet malet meget lilla. Prøverne her er i en lækker tyk kvalitet, hvorimod jeg for et par uger siden modtog nogle tapetprøver fra Flügger, som jeg absolut ikke var imponeret over.
Dejligt at man også kan blive positivt overrasket i forbindelse med noget, som man stort set har fået forærende (har kun betalt porto).Nu er det snart weekend, så måske jeg alligevel skulle finde det store smil frem.
Det er anstrengende at gå og være trist, så når nu jeg ikke har så meget energi, ville det jo egentlig være smartere at smile og være glad.God weekend til jer alle når I kommer så langt!


Kh. Irene 
3 kommentarer:

 1. En tåget morgenstund
  betyder ikke
  nødvendigvis
  en overskyet dag.

  Mine tanker er til dig søde.
  Du er stærk.

  Stort knus fra mig

  SvarSlet
 2. Kære Irene

  Glad for at du vil lege med hos mig!!

  Nøglesnorene er jeg vilde med, men hun har dem vist ikke til salg i sin shop endnu :( - og uglen, hvor i al videste verden har du den fra, for den er da fin!

  Og sidst men ikke mindst: Jeg kender fire piger i som alle i de tidlige 30'ere har fået konstateret MS. De to af dem er søstre, og har begge fået børn efter diagnosen, og er begge i fuld firspring som mødre. En er begyndt at løbe efter sin diagnose og gennemførte sit første marathon i efteråret - hun har løbet flere i sæsonen og er i fuld gang med at træne til denne sæson.

  Disse ord bare for at sige, at man kan så meget man ikke tror, og at du bare skal finde ind til det liv, som vil give dig de bedste år med den ellers så forfærdelige diagnose. Jeg krydser fingre for dig!!!

  SvarSlet
 3. Forresten, så send mig lige en mail med din adresse, jeg skal jo have et sted at sende din gave hen ;)

  mlubich [@] gmail [com]

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...