torsdag den 10. februar 2011

Give Away, Zig-Zag og...

... ja ikke så meget andet.

Jeg er træt, sådan virkelig træt og får ikke lavet noget som helst af nogen art. Virkelig belastende, men desværre ikke så meget at gøre ved det. Det er et af symptomerne ved sclerosen og er bare værre nogle dage end andre. Øv...

Men hvor skønt er det så lige, at posten kommer forbi med denne dejlige pakke fra Cille, som jeg har vundet i hendes Give Away. Jeg er super glad for både bog og stof. Tusinde tak!


Med hensyn til mit projekt børnebukser så er jeg ikke kommet så meget videre. Selvom det efter sigende skulle være de nemmeste af de nemmeste bukser at sy, så kører det ikke helt efter planen her hos nybegynderen. Synes det er sk... svært at zig-zagge. Det bliver piv-skævt og er bare møg-besværligt.


Det har nu ligget stille nogle dage, men jeg vil forsøge at mønstre energi til at få arbejdet lidt videre med det i morgen. Og selvom det er sagt mange gange, så bliver det jo heldigvis ikke mindre sandt, at øvelse gør mester. 3 kommentarer:

 1. Søde Irene...
  Nu husker du, at en kreativ-dag hos mig,
  også indbefatter alt den tid på min sofa,
  som du har brug for.
  Vi er stadig lige oppe ved bordet:)

  Jeg glæder mig til at se dig.
  Stort knus

  SvarSlet
 2. Hej Irene.

  Tak fordi, at du vil deltage i min Give away. Måske bliver det alle gode gange 2, at du vinder :)

  Jeg har lige tilmeldt mig som fast læser hos dig og måtte lede længe efter tilmeldingsknappen.... måske skulle du rykke den lidt højere op ? eller måske få den til at ligge i øverste venstre side.

  Glæder mig til at følge med her.

  SvarSlet
 3. Det hjalp :) Og skal du være helt opdateret, så tjek dette også: http://hosmutter.blogspot.com/2011/02/hvad-gr-man-nar-man-bliver-vk.html
  Så kan folk også finde ud af, hvor sådan en spændende makrel holder til ( link til din blog ), når de klikker på dit billede ude i listen over faste læsere.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...