torsdag den 13. januar 2011

Ugler, kreativitet og en advarsel!

Jeg har i dag været forbi en af mine yndlingsbutikker Frk. Mage i Gilleleje.

Disse ugler fra Rie Elise Larsen til ophæng måtte jeg bare eje.

Også min nye yndlingsdåse fandt jeg hos Frk. Mage.

Og på vej ud af butikken fik jeg øje på dette postkort som jeg blev nødt til at have med hjem.

Eeeelsker ugler og har lavet øreringe med nogle kære små af slagsen. Ikke den store kreative udfoldelse, men søde er de nu alligevel, synes jeg. Og de små mariehøns har jeg haft liggende længe, så deres tur var også kommet til at blive hængt på et par creoler.


Jeg har bestilt en symaskine og glæder mig meget til at komme i gang med projekt "lære at sy", men jeg er også spændt; kan jeg mon finde ud af det? Bliver jeg glad for det? Hvad er et godt begynderprojekt?
Selvom maskinen ikke er i huset endnu, kunne jeg ikke dy mig for at købe mit første stykke stof, som jeg tror skal forvandles til en pude til min niece på 3 år og måske en lille nålepude til mig selv.


Og her burde jeg så måske have stoppet op og tænkt "nok indkøb for i dag", men det var ikke hvad jeg hørte inde i mit hovede. I stedet købte jeg garn og pinde til at strikke strømper. Og det er altså på trods af, at jeg ikke har den fjerneste idé om, hvordan man strikker såkaldte strømper. Min svigermor har lovet at lære mig det. Jeg glæder mig til første lektion og til varme fødder.


Inden jeg nåede bilen havde jeg derudover fået købt en sødegave til min kæreste og et par sko til mig selv.

En skøn, skøn eftermiddag i godt selskab med mit Dankort!

Her til sidst vil jeg lige komme med en advarsel: PAS PÅ FINGRENE NÅR DU ARBEJDER MED SUPERLIM!!!

Jeg fik en pakke med posten i går indeholdende en masse farvestrålende blomster. De skulle laves om til hårspænder og øreringe. I min iver fik jeg limet pege -og tommelfinger fast til hinanden, og superlim slipper altså ikke sådan lige. Panikken bredte sig og min kæreste måtte træde til med en skalpel. Av for f....., det gjorde ondt og kan absolut ikke anbefales.


Limen blev også brugt til at forvandle nogle uldkugleblomster til hårspænder.


Og så lige et billede af en limtube der er flået af bordpladen, hvor den havde sat sig noget så vederstyggeligt fast. Arghhh...







2 kommentarer:

  1. Milde himmel hvor har der været gang i dig! Fantastisk :-) Fede indkøb og en pude er et rigtig godt startprojekt. Jeg er sikker på, at du er god til det. Lækre smykker også - der er da nogle veninder, der bliver glade?

    Kh. Mette

    Og P.S. - du kan indstille det sådan, at du får en email hver gang der er nogen, der ligger en kommentar på din blog.

    SvarSlet
  2. Hej Irene

    Hvor er det en hyggelig blog du har fået dig,
    den vil jeg glæde mig til at følge:)

    Knus fra Jette

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...