søndag den 16. januar 2011

Træt med et smil

Jeg er så træt, men det har været en dejlig weekend.

Lørdag bød først på strikkecafé med hende her, derefter frokost og en lille lur hos min kærestes forældre og derfra videre til kreaaften med dejlige piger. 

Strikkecafeen viste sig at bestå af en masse strikkende damer og så nybegynder-mig. "Hold da op" var min første tanke. Alle de andre var langt ældre end mig og snakkede løs om diverse mere eller mindre indviklede strikkemønstre. Det viste sig dog at være et hyggeligt arrangement, hvor jeg fik afprøvet de mest basale strikketeknikker og fik gode ideer til at søge opskrifter og instruktioner. Så nu har jeg mod på at gå i gang med strikkeriet på et tidspunkt. Skønt med endnu et hak på den kreative ønskeliste.

Kreaaften er et pragtfuldt koncept, som Jette har taget initiativ til, og hun sørger trofast for at indkalde os andre når hendes kreakriller bliver for heftig. Tak for en hyggelig aften og dejlig spaghetti/kødsovs. 
Der bliver altid disket op med guf, sodavand, kaffe og aftensmad i rå mængder, og ellers bliver der bare hygget igennem med perler, scrapbooking og hækling. Det er så hyggeligt, og der bliver produceret en masse mens snakken går på livet løs. 

Jeg har ikke deltaget i de dejlige kreaaftner i alt for lang tid, fordi kræfterne ikke rigtig har været til det. 
Jeg er ekstra træt i dag og har lidt mere ondt end jeg synes er fedt, men det er det værd.

Det skal ikke altid handle om alt det man ikke kan, fordi man er syg. De sidste par uger er der kommet lidt mere styr på tankerne omkring det at være blevet syg og de begrænsninger det medfører. Jeg kan sagtens tage på shoppingtur, hvis bare jeg planlægger, hvor jeg kan hvile undervejs, og jeg kan godt tage til strikkecafé og videre til kreaaften, hvis bare jeg planlægger et pitstop imellem de to aktiviteter. 
Det er befriende at opleve!
I stedet for at se på begrænsninger vil jeg øve mig i at se på muligheder.
Med forbehold for at fejle! For nogle dage har jeg bare ubeskrivelig ondt af mig selv og kan slet ikke se mulighederne. Forhåbentlig kan jeg finde en balance, så der bliver plads til begge dele. 

Søndag har også været en dejlig dag, hvor min veninde har været på besøg med hendes søn Conrad på 4 måneder. Nååårh, hvor er han altså sød. 


2 kommentarer:

 1. Søde Irene...

  Det var bare så dejligt at se dig lørdag,
  og jeg er så glad for at du kommer og hygger:)
  Du ved at sofaen også må bruges til et hvil.

  Glæder mig til næste kreaaften:)
  Knus fra mig

  SvarSlet
 2. Kære Irene, Hvor blev jeg lige inspireret af at læse dette indlæg. Det gav mig på en eller anden måde stof til eftertanke om at se positivt på tingene når man går sygemeldt og ikke kun tænke på sine begrænsninger. Det må være et mål jeg skal gøre mig noget mere i. Jeg glæder mig allerede til at følge din blog og hold da fest hvor er du sej til at få lært at hækle. Så langt er jeg slet ikke kommet. Jeg holder mig til mit granny stripe tæppe og så har jeg med hjælp fra Anna-Edith på vores forum, fået hjælp til at hækle en slange. Hun kommer imorgen og hjælper mig forhåbentlig videre, så den kan blive færdig. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise den frem. Nå, jeg snakker/skriver alt for meget.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...