søndag den 23. januar 2011

Mega belastende...

Måske er det bare fordi jeg er træt, måske er det fordi det snart er den der tid på måneden, måske er det pga. min manglende tålmodighed, eller måske er det bare fordi det er mega belastende???

Forklar mig lige hvorfor man skal taste en række bogstaver for at få lov at lægge en kommentar på visse blogs? Jeg fatter det ikke, kan ikke se formålet, synes det er mega belastende

Nåh, men det med at det er mega belastende har jeg vidst skrevet et par gange allerede...

Når nu jeg tænker over det, er jeg faktisk ikke klar over, om min egen blog også har den der mega belastende bogstavting. Hmmm... hvordan tjekker man mon lige det?

Har jeg for øvrigt nævnt, at jeg er klar til forår?

7 kommentarer:

 1. Ja, det kan godt nogen gange drive en til vanvid! Man kan slå det fra i betjeningspanelet under indstillinger og derefter kommentarer - og så "ordbrkræftelse ved kommentarer". Du skal aktivt slå det fra - jeg tror alle blogs er født med det :-) - for ja, du har det gså :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Tak Mette!
  Tænker lige nu på noget med at "feje for egen dør, før... Det burde jeg nok have gjort.
  Jeg fik luftet frustrationerne, og nu skulle det der bogstavsjov gerne være fjernet fra min blog.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 3. Hej du!
  Jeg melder mig også under MEGA belastende bogstavs-p**!!
  Ellers ville jeg bare lige drysse forbi med en hilsen, fandt din blog via en bloggrol et sted. Du er velkommen til at kikke forbi hos mig, du møder der´en kreativ mor på 32 år, indehaver af tre skønne unger, hus på landet, højt til himlen og en pensel i hånden, jord under neglene og en symaskine under den anden arm.
  Hej fra Mig.

  SvarSlet
 4. woop woop!!!!
  Ingen bogstavs-tis her!!!!

  SvarSlet
 5. Ha ha, jeg har tænkt over det 1000 gange, og har skrevet TAK til Kirkesjov, fordi hun IKKE havde det dersens kodeskrivning - jeg mener ikke jeg har det (i hvert fald ikke, når jeg selv skal skrive... Har jeg?)
  Der er forresten en lille dame, som er på vej til Sjælland nu... Du ved hvem ;)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 6. Den lille dame skal være så velkommen. Glæder mig meget til hun kommer. Har kommenteret hos dig tidligere i dag, men kan ikke huske om du har bogstav-kode-belastningen :-)

  SvarSlet
 7. Hej
  Faldt lige over din blog. Mht. bogstavsgodkendelse, så er meningen jo, at det skal beskytte mod spamkommentarer. Selv har jeg ikke en sådan, men til gengæld skal jeg ind og godkende kommentarerne inden de bliver vist. Og faktisk har der været en del spamkommentarer. Jeg overvejer dog noget bogstavsbeskyttelse, men kun for ikke at skulle ind og godkende hver mails. Vi får se, indtil videre har jeg jo ikke så mange kommentarer at håndtere, mest min mors :D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...