torsdag den 27. februar 2014

Februarstrik og fastelavnsris...

Mit februar-strikkeprojekt er disse sokker. Når jeg kigger hos nogle af de andre, som også har kastet sig ud i strikkeudfordringen, kan et par sokker virke meget beskedne sammenlignet med deres cardigans, sjaler osv. Men jeg må holde mig til, at det har været en udfordring for mig, og huske på at al begyndelse er svær.


Jeg har sideløbende været igang med dette par, så nu er jeg oppe på at have strikket 2½ par :)


Jeg er ikke det store fastelavnsmenneske, måske fordi vi ikke selv har børn... men da jeg så de sødeste foldede katte her, blev jeg alligevel grebet lidt af fastelavnshumør, og besluttede mig for at lave et par fastelavnsris til min nevø og niece. Det gik ikke helt efter planen, og det hyggeligste var så absolut at lave kattene, resten kunne jeg godt have undværet.


Fik samlet birkegrene i haven og bundet dem til to meget strittende bundter. Kattene kom på, og det så ganske fint ud.
Om aftenen fik jeg møjsommeligt hængt slik på, men næste morgen hang grenene helt nede på bordet. De kunne åbenbart ikke holde til vægten, og jeg var rimelig tæt på at skrotte projektet.

I dag fik jeg dog taget mig sammen, og med støtte fra nogle grene fra vores troldepil, ser det ud til at være lykkedes... I må tro mig på ordet, for jeg har allerede fået rigeligt fastelavn for i år og fik ikke lige taget mig sammen til flere fastelavnsbilleder :)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de kære, de katte:)

    SvarSlet
  2. Ja de katte er bare helt vildt fine, god ide med hver deres "udklædning" :-) Vi har været til fastelavns fest i går og i dag, så nu har vi også fået rigeligt med fastelavn for i år.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...