fredag den 16. august 2013

Kreabunken vokser...

Kender du det - det der med at få startet på et nyt kreaprojekt inden det foregående er færdigt?
Det sker i stor stil hos mig,

For et par uger siden klippede jeg ud til et par haremsbukser, som jeg helt sikkert får syet sammen lige så snart der er skiftet trådfarve i min overlocker.


På hæklefronten er jeg igang med et meget pink sjal, som uden tvivl bliver gjort færdig ligeså snart jeg er færdig med mit nyeste projekt.


Projekt strikket poncho har jeg, tro det eller ej, planer om at gøre færdig, inden jeg starter på noget nyt. Altså med det forbehold, at hvis der pludselig dukker noget andet spændende op, så kan det godt være, at jeg lige må se på det først.


I morgen skal jeg til hækleblogtræf hos Karina, og jeg havde egentlig planer om at få startet på noget hækleri jeg kunne tage med, men lige nu er det strikkepindende der vinder...
3 kommentarer:

 1. Hmm, det lyder som om vi snart skal ha' kreahygge igen, søde Irene?;)

  SvarSlet
 2. Ja, det må vi gøre. Det er også ved at være rigtig længe siden :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en dejlig dag hos mig i sidste weekend :-) Jeg har savnet blogland - har simpelthen været helt underdrejet af nyt arbejde... men nu skal der være tid til at blogge igen :-)

  Og nu har jeg også fået tid til at kigge mere på din blog - du er jo sindsyg kreativ og det er meget inspirerende at følge dig.

  Og så synes jeg altid det er modigt, når bloggere, ligesom du, giver os andre en bid af det, der også er svært i livet - i dit tilfælde din kamp med sklerose!! Det har jeg meget stor respekt for - og også en taknemmelighed over at du vil dele, for det giver virkelig en reminder om at sætte pris på de ting i livet, jeg tager en smule for givet.

  Rigtig dejlig weekend, Irene :-) Og så håber jeg vi ses igen til træf!!

  Knus Karina

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...