onsdag den 7. november 2012

Give Away, pruttelyde og "find fejlen"

I dag lå denne fine bog i postkassen. Den er fra Mette, fordi jeg har været så heldig at vinde hendes Give Away. Lige nu er der juleri på programmet, men er sikker på, at jeg nok skal få lavet nogle fine ting fra bogen på et tidspunkt. Tusinde tak Mette, jeg er meget glad for bogen. 


I går var jeg så heldig at skulle hente min nevø og niece i skole og børnehave. 
Vi lagde ud med en tur i Søstrene Grene, og respekt til børnene for at holde humøret højt mens jeg vendte og drejede hver en lille ting i butikken. De blev bestukket med vingummi og pruttepuder. Da vi kom hjem blev der pruttet løs indtil den ene pude gav sin sidste pruttelyd og endte i skraldespanden. 


Kan I se hvad der er galt med dette billede (altså udover at det er ret dårlig kvalitet)?
Frederik havde haft idræt i skolen og skulle selv klæde sig på bagefter. Resultatet blev at både bukser og bluse vendte den gale vej. 


Bukserne er for øvrigt en faster-kreation, som jeg er ganske godt tilfreds med. Er dog ret sikker på, at lommerne ikke er tænkt som baglommer :)2 kommentarer:

  1. Først, gæv gut, han skal nok klare sig,så skidt pyt om baglommerne på fasters design vender den gale vej, han har heldigvis haft sjovere ting i hovedet end om trøje og bukser vender den ene eller anden vej, skøn unge
    Tillykke med gevinsten

    SvarSlet
  2. Tillykke med flot gevinst. Bestikkelse haha, den virker hver gang. Lommer bagfra eller forfra, man skaber vel sin helt egen stil hihi.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...