onsdag den 2. november 2011

Så gik der lige 3 måneder...

Og hold da helt op, hvor tiden bare er fløjet afsted. Jeg har ikke blogget siden 25. juli, men nu er det altså tid til at komme igang igen.
Samtidig med at jeg ikke har fået blogget, har jeg stort set heller ikke fået lavet noget kreativt.
Det har undret mig lidt, for lysten har faktisk været der, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at komme igang. Tror det hænger sammen med opstart på arbejde efter sommerferie og en lang periode som sygemeldt. Pludselig er der andre ting der skal klares før der er tid til det kreative, og når arbejde og andre aktiviteter er overstået, så har der ikke været så meget energi tilbage. Men nu skal det være...

De sidste 4 uger har jeg været på sclerosehospitalet i Haslev. Jeg bliver udskrevet på fredag, og så er det hjem til hverdagen igen. Det bliver dejligt at komme hjem, jeg savner min kæreste rigtig meget, men det er også lidt skræmmende selv at skulle stå for kost og træning. Det skal nu nok gå, motivationen er i hvert fald i top. Min gangfunktion er forbedret, jeg har tabt 4,5 kg, og så har jeg genopdaget glæden ved at træne.        

Til sidst lidt billeder fra mine uger i Haslev.

3 kommentarer:

 1. Jeg håber du har fået rigtig meget ud af opholdet i Haslev,og har fået kræfter til igen at være kreativ,,,,

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar på min MS blog:)Dejligt du er tilbage. Jeg har holdt øje med din blog:) Godt at høre, at dit ophold på Haslev har været en skøn oplevelse.

  SvarSlet
 3. Søde Irene...
  Hvor er det dejligt at se dig bloggen lidt igen.
  Det lyder som et godt ophold, og smukke omgivelser du befinder dig i:)

  Jeg håber snart at vi ses igen.

  Stort knus fra mig

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...