mandag den 1. juli 2013

Fornuftig naivitet...

For et par år siden viste min indre struds sig for første gang, og jeg skrev i den forbindelse dette indlæg om at være afhængig af rollator som 37-årig.

I starten af juni blev jeg 40, og min indre struds lever desværre stadig i bedste velgående.
Vognparken er udvidet med denne her, som jeg nu forsøger at forholde mig voksent og fornuftigt til - jeg er jo blevet voksen nu, hvor jeg har rundet de 40 ik?


Problemet er bare, at tankerne og følelserne ikke har ændret sig det mindste i takt med, at jeg er blevet ældre. Det er stadig virkelig svært at vænne sig til at være begrænset.

Jeg forsøger at forholde mig til sclerosen med, hvad man kan kalde "fornuftig naivitet".
Selvom jeg godt ved, at sclerose er en fremadskridende sygdom, og udemærket er klar over, at det sgu ikke ser for godt ud, så stopper jeg aldrig med at håbe...
Jeg kan heldigvis stadig bruge mine ben, og indtil videre er kørestolen bare en hjælp, når vi skal længere end jeg kan gå. Håbet om at det forbliver sådan, holder jeg fast i, selvom jeg med fornuften godt ved at det nok ikke er så realistisk.

Nu skal jeg lige vænne mig til tanken og have hovedet frem i lyset igen...

                              
 Billedet er lånt her.


8 kommentarer:

 1. Du er sej:) Sclerosen må vi leve med og jeg gør også alt for at 'glemme' den. Tillykke med dit nye køretøj. Vi har valgt at købe en Luggie til mig så må vi undvære noget andet. Jeg er super glad for den og nu er jeg ikke til besvær!

  Læs mere her:

  http://blog.multipelsklerose.dk/2012/10/22/den-om-mobiltelefonen-og-matchende-k%C3%B8ret%C3%B8jer/

  http://blog.multipelsklerose.dk/2013/06/28/k%C3%A6re-ms-2/

  SvarSlet
 2. Irene , jeg kan godt forstå du forsøger at stikke hovedet i busken, og prøver at glemme den grimme sygdom , men alligevel dejligt at læse hvor livsglad du er med et stort gå på mod , du syer strikker og hækler,passervdit job , du rejser snart til London ,,,Nyd livet med eller uden kørestol ,Du er bare så sej ❤

  SvarSlet
 3. Mette; jeg er ret vild med din fine Luggie, men tror desværre jeg vejer for meget til sådan en fin lille en. Jeg følger nysgerrigt med ovre hos dig og beundrer din tilgang til livet på trods af den dumme sygdom.

  Jonna;Tak for din søde besked, og tak for dine trofaste små opmuntringer og kommentarer, dem sætter jeg stor pris på.
  Ja livet det skal nydes og det bliver det for det meste
  også. Man kan jo næsten ikke andet, når man er beriget på så mange andre områder :)

  SvarSlet
 4. Glemte helt at sige go' tur til London:) Det er okay at komme rundt der og du kommer først i butikkerne de fleste steder, altså du behøver ikke stå i kø. De har en god handicappolitik der for det meste, det oplever vi i hvert fald hver gang vi er i England.
  Glæder mig til at høre om din tur:)

  Tak for dine søde ord og tak fordi du læser med:)

  SvarSlet
 5. Puha, Det er saadan en del af vognparken man helst ikke vil have udvidet. Kloe paa, for du er sej.
  Hvad med at peppe den lidt op med lidt retrostof eller lidt haeklerier??????

  SvarSlet
 6. Tak Mette. Det bliver mit første besøg i London, og jeg glæder mig helt vildt. Er noget bekymret for at skulle rejse med stok og kørestol, så det er rart at høre, at det muligt.

  SvarSlet
 7. Tak Lin :) God idé at pimpe den lidt :)

  SvarSlet
 8. Sødeste Irene...
  Du er, uden tvivl, én af de sejeste mennesker jeg kender.
  Du får det bedste ud af selv den hårdeste tid, og det har jeg stor respekt for.

  Jeg vil til enhver tid være hende der følges med dig, kørestol eller ej...kørestolen betyder bare, at du ikke lader dig begrænse af afstande, du vil med hele vejen.

  ...og har du tænkt over, at når den er med, så behøver vi ikke slæbe vores indkøb, når nu vi finder tid til en tøseshoppetur? I starten fylder vi vognen med dejlige ting, og senere får du lov til at sidde og holde det hele..jo jo, jeg er fuld af gode idéer;)

  Masser af store knus til dig skønne kvinde

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...