torsdag den 18. april 2013

Tænk hvis...

Som barn kunne et kys fra en voksen gøre underværker, hvis man havde klemt en finger eller skrabet et knæ. Tænk hvis det var lige så enkelt med de sygdomme, som mange af os kæmper med i hverdagen.

 Lige nu kører Scleroseforeningen en kampagne, hvor man for 20 kr. kan være med til at støtte scleroseforskningen. Foreningens vision er at udrydde sclerose og dens følgevirkninger og forbedre hverdagen for de mennesker som lever med sclerose.I flere butikker - bl.a. Netto - er der grønne indsamlingsbøsser, så hermed en opfordring til at lette pungen for småpenge og samtidig støtte et godt formål.  


I Rema1000 kan man for en 20´er købe sig til bløde og kysseklare læber. Læbepomaden er uden parabener, allergener og aromaer. 


Du kan ligeledes for en 20´er købe en fin grøn pin til tasken eller jakken, så du på den måde kan være med til at sprede det gode budskab.Denne grønne læbepomade er ikke til salg, men er tilsendt fra scleroseforeningen med opfordring til at putte håbets farve på læberne og uddele kys sclerose farvel-kys.
Min kæreste var i Bulgarien for at arbejde i sidste uge, og jeg fik derfor ikke givet ham et grønt kys, så desværre ingen kyssebilleder...
Jeg håber meget, at I har lyst til at støtte op om kys-sclerose-farvel-kampagnen. 

På forhånd tak :)

1 kommentar:

 1. Ӏf уou're doing it too then I'm
  not doing it! Νo ρoіnt сοming uр with the ѕame thіng fοr
  a seсonԁ timе.

  Feel freе tо ѕurf to my wеbѕite;
  fast cash loans

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...