onsdag den 17. oktober 2012

Sidste nyt fra kreafronten...

Her bliver afsluttet projekter og opstartet nye.

Min poncho, med den mærkelige facon, har jeg besluttet mig for at pille op. Opskriften er meget kryptisk, så tror jeg må finde en anden.


Fik syet traktorbukserne færdige, og sammen med lidt fra H&M blev de til en gave til min kærestes nevø der lige er blevet fire.


Jeg har syet en del bukser efter det her mønster, men denne gang fik jeg sat lommer på. Stor udfordring, men med god hjælp på mit sykursus lykkedes det.


Lynprojekt... Beskyttelse til mobilen hæklet i bambusgarn.


Jeg fik, midt i oprydning i mit garn, lyst til at hækle et halsrør. Det er snart færdigt, og så kan jeg komme videre, med noget af det andet jeg har gang i - eller måske starte på noget nyt...


En sovesofa fattigere blev der pludselig plads til en kreakrog til mig... Juhuu! Det var så dejligt at få ryddet spisebordet for stof og symaskine, og det er skønt ikke at skulle rydde væk og tage frem hele tiden. Nu kan det hele bare stå fremme, så jeg kan sætte mig ved symaskinen, når det lige kommer over mig.
Og i min kreakrog ved symaskinen er lige præcis, hvor man kan finde mig i aften. Skal nemlig have en gave færdig inden fredag...2 kommentarer:

 1. jeg ville også hjertens gerne bytte en sovesofa for en kreakrog hvis jeg var dig, (heldigvis har jeg en kreakrog til min symaskine. )
  Dejlig krog du har fået og du kan sidde og se ud af vinduet samtidig dejligt, Selvfølgelig blev du færdig med fredagsgaven :O)

  SvarSlet
 2. Skønt med en krog, hvor man kan rode lige så meget man vil:)
  Du er altså temlig sej til det med bukser Irene...og fed lomme:)

  Stort knus fra mig

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...