mandag den 2. april 2012

Kreabunken

Fast besluttet på at få afsluttet nogle af mine igangværende kreaprojekter har jeg fået strikket dette halstørklæde færdig, og igår fik jeg hæklet et godt stykke på mit tæppe. Men ingen afsluttede projekter uden påbegyndelse af nye... og selvfølgelig helst flere ad gangen...

Jeg synes det er svært at finde drengestof, i hvert fald når drengen er ovre den alder, hvor det er sødt med brandbiler og robotter på tøjet. Jeg har før syet stribede bukser til min nevø, men dem er han vokset ud af, så nu er der et par nye stribede på vej. 


Og så fandt jeg i sidste uge dette stof, som jeg synes er ret drenget, og som nu ligger klippet og klar til symaskinen. 


Der udover har jeg taget tilløb til endnu et par bukser til min niece.


Så selvom der blev ryddet lidt op i kreabunken, fik jeg hurtigt tilføjet nye projekter, og det er nok egentlig fordi jeg bedst kan lide det sådan. Det er rart at have flere ting igang, så kan man vælge alt efter tid og humør, om det skal være strik, sy, hækle eller noget helt andet. 
3 kommentarer:

 1. sjovt så forskellig man er, jeg vil helst gøre en ting færdig inden jeg kaster mig over en ny, hvis tingene ligger ufærdige og venter, stresser det mig...
  Det stribede stof er altid super godt til en dreng, det med stjernerne er bare for sejt til en knægt ... pøj pøj med det hele.

  SvarSlet
 2. Dejligt at få ordnet lidt. Jeg er helt klart også en af dem, der skal have gang i flere ting - så man kan være kreativ efter humøret. :)

  SvarSlet
 3. Det er altid så dejligt at få afsluttet lidt projekter :)

  Er faktisk selv lige blevet færdig med et tæppe i stil med dit, det tog virkelig lang tid, men det er blevet så godt :) er nu vild med farverne i dit tæppe :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...