onsdag den 18. april 2012

Garn og grøntsager...

I sidste uge fandt jeg i Kvickly en masse garn til 5 kroner pr. nøgle, og til den pris var jeg nødt til at tage rigeligt. Der er endnu ingen planer med garnet, men jeg har tilmeldt mig et strikkekursus, så mon ikke jeg finder på noget at lave af mit nye garn?


Jeg har endelig taget mig sammen til at starte en kostomlægning med De Danske Vægtkonsulenter, hvilket har været længe undervejs og er hårdt tiltrængt.  Her i starten er det sk... besværligt, fordi man skal ændre indkøbsmønster, ordne en hulens bunke grøntsager, veje og notere alt, og man bruger generelt bare virkelig meget tid i køkkenet. Det bliver forhåbentlig bedre med tiden, når jeg er kommet ind i nogle nye vaner omkring madlavningen. Og jeg er indtil videre, trods tidsforbruget, positivt overrasket over den rigtig lækre og velsmagende mad. 

4 kommentarer:

 1. pøj pøj med både strikkekursus og Vægtkonsulenterne

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse med De danske Vægtkonsulenter! Jeg fulgte det for nogle år siden, tabte 16 kg og lærte at elske grønsager! Jeg synes det er helt vildt lækre grøntsagsretter man laver og man bliver også enormt god til at være rationel, lave flere portioner, udnytte sin fryser, men man bruger meget tid på det.
  Held og lykke :)
  kh Anne

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge:o) og dejligt at høre endnu en der fortæller, at det virker. Skal til første vejning i dag - det bliver spændende.

  SvarSlet
 4. Hej Irene
  Sikke en fin blog du har her. Jeg følger dig nu. :) Jeg sad og læste lidt af din blog, da jeg så, at du har sclerose. Nu underviser jeg tilfældigvis mennesker med MS i skånsom yoga. Jeg starter hold op igennem lokalafdelingen bl.a. i Nordsjælland. Bare til din information, hvis du får lyst til at lave noget skånsomt yoga for din sclerose og samtidig supplere din vægtnedgang :)

  Gitte <3

  livetstrae.blogspot.com

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...