fredag den 16. december 2011

Sygdom eller ej...

Selvom sygdommen udfordrer mig lidt rigeligt for tiden, kan jeg heldigvis stadigvæk kreahygge, det bliver bare i lidt mindre portioner end ellers.
Jeg har fået lavet lidt smykker, hvilket ikke sker så tit. Pga. sclerosen har jeg føleforsyrrelser i fingrene på den ene hånd, så det med de små perler og viklinger kan være svært at håndtere. Heldigvis har en ny og meget større kreaverden åbnet sig for mig, og det har gjort det lettere at acceptere, det jeg ikke kan mere.
Når jeg alligevel får lyst til nye smykker, bliver det til vedhæng på kreoler. Ikke videre kreativt, men det er stadig noget nyt, og det trænger man bare til ind i mellem. 
Jeg har også fået hæklet lidt. En mindre bunke sekskanter til nålepuder, som jeg tror jeg vil lægge på Amio, når de er færdige. Næste projekt er planlagt til at være et par større sekskanter, som skal hækles sammen til grydelapper. Om det bliver godt ved jeg ikke, men det skal i hvert fald lige prøves af. 


Og som det sidste er denne lille fætter vidst aldrig blevet vist frem. Opskriften fandt jeg på Ravelry, hvor der ligger rigtig mange gode hækleopskrifter, også til de ikke så øvede. Det er i hvert fald et besøg værd, men pas på, man bliver hurtigt opslugt af alle de fine projekter, og ens to-do-liste vokser eksplosivt.       

   
Nu kan jeg mærke at sofaen er ved at snige sig ind på mig, så jeg må hellere finde mig en god film at tage med derover. Det store spørgsmål er så bare, om det skal være Pretty Woman eller Dirty Dancing? 
Eller måske dem begge to??? Ja se det var jo faktisk ikke nogen helt dårlig idé. 

God fredag og rigtig god weekend!1 kommentar:

  1. også rigtig god week-end til dig Irene, dejligt at se du ikke gir op ,men udnytter de gode stunder ...

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...