mandag den 19. december 2011

Af julehjertet tak...

Jeg kan gang på gang blive positivt overrasket over, hvor fantastisk et sted Blogland er, og over hvor mange skønne, kreative og hjælpsomme mennesker der er her.

Sidste år til jul gav min kærestes farmor mig et udklip fra Hjemmet med opskriften på et hæklet julehjerte, som drillede hende lidt. Jeg lovede at prøve det af, men glemte alt om det.


I går aftes fandt jeg så opskriften frem og var klar til lige at hækle et hurtigt lille hjerte. Men endnu engang måtte jeg sande, at hækleopskrifter og mig ikke rigtig går så godt sammen. Jeg fatter som regel ikke halvdelen af hvad det går ud på, og går derfor altid i stå midt i det hele.
Og i går var ingen undtagelse.
Efter flere forgæves forsøg måtte der en overspringshandling til - lidt blogging. Det første billede jeg ser på min blogroll er af sådan et hjerte, som jeg lige der sad og var meget træt af. Tina havde netop hæklet sig igennem opskriften og fået et fint lille hjerte ud af det. Hurtigt fik hun guidet mig videre og nu er første hjerte færdig. Ikke det kønneste måske, men det er der, og jeg er glad for det.
Endnu engang tak for hjælpen Tina :o)
4 kommentarer:

 1. Det er med at gribe hjælpen når den er der.
  Det blev da et flot hjerte ,bare gå igang med nogle flere ,for de er da så fine ...

  SvarSlet
 2. Nydelige hjerter Irene:)

  Ønsker deg og dine en god jul:)

  Klem Linda:)

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og din familie:)

  Mange hilsner fra Mette:)

  SvarSlet
 4. Godt nytt år til dere alle:)

  Klem Linda:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...