søndag den 27. februar 2011

Marie Marie Marolle...

... flyv op til hvor Herre og bed om godt vejr.
Så blev jeg færdig med Mie mariehøne. Hun er hæklet i strømpegarn på nål 3. Jeg har prøvet mig lidt frem og synes, at strømpegarnet er det letteste at arbejde med.
Det er ikke helt nemt med de dyr, fordi det ind i mellem bliver lidt småt for en hæklenybegynder, men det er sjovt, og de færdige dyr er rigtig søde.

Alle dele til dyrene starter med en såkaldt magisk ring/cirkel, som jeg ikke havde hørt om, før jeg købte bogen. Der er en trin for trin instruktion med både illustrationer og tekst, men det gjorde det bare ikke for mig. Jeg kunne simpelthen ikke knække nødden, så måtte endnu engang erkende, at jeg åbenbart er meget visuel og har brug for levende billeder for at forstå. Måtte derfor på jagt på nettet, hvor jeg fandt denne video hos Drops, som er rigtig god.


6 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den bare flot :) Jeg vil også lære at hækle, det må blive mit næste projekt.

  SvarSlet
 2. Hej Irene!
  Godt klaret! Og en rigtig sød Mie! Det er sjovt som hækling er blevet in igen. Har stort set ikke hæklet siden 4. klasse, hvor alle skulle hækle grydelapper...
  Stenene er bare at prøve sig frem, som du spørger om. Jeg fandt lidt hjælp på denne side: http://www.purlbee.com/little-urchin-crochet-covered/ med en DIY på engelsk, men med gode billeder, især til afslutningen.
  God fornøjelse med projektet!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 3. Den er bare så fin Irene:)

  Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Hold da op, du er blevet rigtig mega-god!!! Hvad skal det ikke blive til, med det talent??
  Hej fra Line

  SvarSlet
 5. Υour own аrticle has eѕtаblished neceѕsary to me persοnally.

  It’ѕ νery informаtіѵe and you're obviously quite experienced in this area. You have opened my own sight in order to various thoughts about this kind of subject together with interesting and solid written content.
  Also visit my homepage : ambien

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...