fredag den 18. juli 2014

Når patchworken driller...

Så må man kaste sig over noget andet...

Jeg er igang med at sy de lange stofbaner sammen, men har gjort et eller andet forkert, for det buer lidt.
Har ellers fulgt vejledningerne om at sy skiftevis fra top og bund, men det er altså alligevel gået galt. Så nu er det lagt på hylden, men jeg skal på sykursus i næste uge, og håber at kunne få hjælp til at komme videre.


I stedet har jeg leget med strygestof på to par leggins til min niece, som er svært glad for både heste og glimmer :) Begge strygestoffer er med glimmer og er købt i Stof og Stil.


Og så har jeg lavet fødselsdagskort til min kusines søn, som fylder 9 år i morgen. Jeg er ikke den store scrapper, men til fødselsdage og højtider synes jeg, at det er hyggeligt at nørkle lidt med.


Efter en tur i Stof og Stil kom jeg, ud over en anseelig bunke stof, hjem med nogle store kantede perler, som sammen med vokset bomuldssnor er omsat til halskæder. Den ser ikke ud af så meget som den hænger der, men billedet snyder, for de er blevet ret fine. Der bliver fire halskæder ud af en streng perler til 15 kr., så det må siges at være billigt.


Det hele er små overspringshandlinger, for intet af det står på min krea-to do-liste. Den er nemlig fyldt med kedelige opgaver som montering, elastikkanter og reparationer.

1 kommentar:

  1. Hold da op hvor er du aktiv :o)
    De stofstykker driller mig så meget at jeg helt har opgivet! God fornøjelse med sykurset - måske du deler nogle tip ;o)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...